doge doge doge doge
Hinnat ja ilmoit­tautuminen
45€
Koko viikonloppu

35€
Vähintään 8 henkilön ryhmässä ilmoittautuessa

Yhteismajoitus pe-su (sisältää aamupalat) 10€/henkilö


Osta liput!

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt! Ovelta ostettuna kaikkien lippujen hintoihin lisätään 5€.

30€
Lauantailippu


Osta lauantailippu!

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt! Ovelta ostettuna kaikkien lippujen hintoihin lisätään 5€.
Ilmoittautuminen tapahtuu klikkaamalla yllä olevaa linkkiä. Täytä tietosi lomakkeeseen, ja voit samalla myös ilmoittautua yhteismajoitukseen, joka sisältää aamupalan. Yhteismajoitus lisätään automaattisesti lipun hintaan, jonka maksat ilmoittautumisen päätteeksi verkkopankin kautta. Ongelmatilanteessa ja kysymysten kanssa ota meihin yhteyttä joko someissa tai info@valtakuntatapahtuma.fi.
Ryhmäilmoit­tautuminen

Ryhmäilmoittautumisen ensimmäinen askel on ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla info@valtakuntatapahtuma.fi. Kun tiedämme ryhmästä, luomme teille yhteisen koodin, ja jokainen ryhmän jäsen ilmoittautuu itse käyttäen koodianne. Lippu maksetaan aina ilmoittautumisen yhteydessä, ja halutessaan ryhmäläinen voi valita ja maksaa myös majoituksen aamupaloineen. Tilanteessa, jossa seurakunta haluaa maksaa osan ryhmän osallistumismaksuista tai esimerkiksi majoitukset, ota myös meihin yhteyttä!
Tapahtuma­liput

Tapahtumalippu sisältää kaikki tilaisuudet ja workshopit perjantaista sunnuntaihin, sekä kaikki järjestetyt aktiviteetit sisällä ja ulkona. Sunnuntain ehtoollisjumalanpalvelus on kaikille avoin tilaisuus.
Ovelta ostettu lippu

Lippuja myydään myös ovelta! Ovelta ostettuna kaikkien lippujen hintoihin lisätään 5€.

info@valtakuntatapahtuma.fi
seinajoenvapaaseurakunta.com

Konferenssikeskus Valkea
Koulukatu 47
60100 Seinäjoki

:)