Z

Z on rohkeasti kaikille nuorille! Jutellaan yhdessä Raamatusta ja armolahjoista, ja pääset myös kysymään kaikki mieltäsi painavat kysymykset Suuret Kysymykset -paneelissa lauantaina. Tule rennolla asenteella ottamaan vastaan, rakentamaan hengellisiä lihaksiasi ja innostumaan yhdessä Jumalan suunnitelmasta tässä maailmassa. Muista ottaa huumori ja lukulasit mukaan!

Liput tulossa pian

Jos haluat kirkastaa kutsumustasi ja suuntaasi tässä maailmassa tai olet seurakunnassasi tiiminjohtaja tai vastuunkantaja, tämä on sinua varten! Haluamme rohkaista sinua elämään kestävästi Jeesuksen seuraajana, kasvamaan johtajuuteen ja löytämään oma yhteiskunnan osa-alue, jolla voit olla tuomassa Jumalan valtakuntaa maan päälle. Keskustellaan ja tavataan ammattilaisia, jotka tuovat oman perspektiivinsä Jumalan meille antamaan tehtävään.

Liput tulossa pian

Y

X

X on suunniteltu nuorisotyöntekijöille ja vastaavassa tehtävässä toimiville vapaaehtoisille. Kutsumme heitä vastaanottamaan ja keskustelemaan muiden nuorisotyöntekijöiden kanssa. Haluamme olla innostamassa, tukemassa ja kannustamassa niitä, jotka tekevät tätä työtä viikosta toiseen. Saat lisää tietoa laittamalla viestiä meille joko somessa tai sähköpostilla!

Liput tulossa pian

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu klikkaamalla yllä olevaa linkkiä. Täytä tietosi lomakkeeseen, valitse ZYX:si, ja haluatko majoitus & aamupala paketin. Yhteismajoitus lisätään automaattisesti lipun hintaan, jonka maksat ilmoittautumisen päätteeksi verkkopankin kautta. Ongelmatilanteessa ja kysymysten kanssa ota meihin yhteyttä joko someissa tai info@valtakuntatapahtuma.fi.

Tapahtumalippu

Tapahtumalippu sisältää kaiken perjantaista sunnuntaihin. Sunnuntain päätilaisuus, jossa on myös ehtoollinen, on kaikille avoin jumalanpalvelus.

Ryhmäilmoittautuminen

Ryhmäilmoittautumisen ensimmäinen askel on ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla info@valtakuntatapahtuma.fi. Kun tiedämme ryhmästä, luomme teille yhteisen koodin, ja jokainen ryhmän jäsen ilmoittautuu itse käyttäen koodianne, ja ilmoittautuminen toimii täysin samalla tavalla kuin yllä.

Ovelta ostettu lippu

Lippuja myydään myös ovelta, mikäli niitä ei ole loppuunmyyty ennakkoon. Ovelta ostettuna kaikkien lippujen hintoihin lisätään 5€. Yksittäisten tilaisuuksien lippuja voi tiedustella etukäteen sähköpostitse info@valtakuntatapahtuma.fi tai tapahtuman aikana suoraan infosta.

Perumisehdot

Koronatilanteen pahentuessa tapahtuma siirretään toiseen ajankohtaan tai online-tapahtumaksi. Mahdollisen siirron tapahtuessa olemme yhteydessä kaikkiin ilmoittautuneisiin, ja jo ostetut liput kelpaavat sellaisinaan siirrettyyn/toisella tavalla järjestettyyn tapahtumaan. Mikäli uudet päivät eivät sovi, liput hyvitetään kokonaan.
Per­jan­tai

17.00Ilmoittau­tuminen 20.00Etsikää minua 22.00Ilta­ohjelma 24.00Ovet kiinni
Valitse ZYX:
Z
Y
X

Lau­an­tai

9.30Ovet auki 10.00Aamu­ylistys 11.00ZYX IToivo RaamatussaMihin toivo meni?Paras pahin nuorisotyö 15.00Minä elän 17.00ZYX IISuurten Kysymysten paneeliKaikkeen maailmaanKuka innostaa innostajaa? 20.00Minun todistajani 22.00Ilta­ohjelma 24.00Ovet kiinni

Sun­nun­tai

9.30Ovet auki 10.00Aamu­ylistys 11.00ZYX IIIArmon lahjatIsosiskot ja -veljetVerkostoitumisbrunssi 14.00Minä palaanEhtoollinen

info@valtakuntatapahtuma.fi