Z

Z on rohkeasti kaikille nuorille! Jutellaan yhdessä Raamatusta ja armolahjoista, ja pääset myös kysymään kaikki mieltäsi painavat kysymykset Suuret Kysymykset -paneelissa lauantaina. Tule rennolla asenteella ottamaan vastaan, rakentamaan hengellisiä lihaksiasi ja innostumaan yhdessä Jumalan suunnitelmasta tässä maailmassa. Muista ottaa huumori ja lukulasit mukaan!

Hinta: 45€ Liput ovelta!

Jos haluat kirkastaa kutsumustasi ja suuntaasi tässä maailmassa tai olet seurakunnassasi tiiminjohtaja tai vastuunkantaja, tämä on sinua varten! Haluamme rohkaista sinua elämään kestävästi Jeesuksen seuraajana, kasvamaan johtajuuteen ja löytämään oma yhteiskunnan osa-alue, jolla voit olla tuomassa Jumalan valtakuntaa maan päälle. Keskustellaan ja tavataan ammattilaisia, jotka tuovat oman perspektiivinsä Jumalan meille antamaan tehtävään.

Hinta: 45€ Liput ovelta!

Y

X

X on suunniteltu nuorisotyöntekijöille ja vastaavassa tehtävässä toimiville vapaaehtoisille. Kutsumme heitä vastaanottamaan ja keskustelemaan muiden nuorisotyöntekijöiden kanssa. Haluamme olla innostamassa, tukemassa ja kannustamassa niitä, jotka tekevät tätä työtä viikosta toiseen. Saat lisää tietoa laittamalla viestiä meille joko somessa tai sähköpostilla!

Hinta: 45€ Liput ovelta!

Ilmoit­tautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu klikkaamalla yllä olevaa linkkiä. Täytä tietosi lomakkeeseen, valitse ZYX:si, ja haluatko majoitus & aamupala -paketin (+10€). Yhteismajoitus lisätään automaattisesti lipun hintaan, jonka maksat ilmoittautumisen päätteeksi verkkopankin kautta. Ongelmatilanteessa ja kysymysten kanssa ota meihin yhteyttä joko someissa tai info@valtakuntatapahtuma.fi.

Tapahtuma­lippu

Tapahtumalippu sisältää kaiken perjantaista sunnuntaihin. Sunnuntain päätilaisuus, jossa on myös ehtoollinen, on kaikille avoin jumalanpalvelus.

Ryhmä­ilmoit­tau­tuminen

Ryhmäilmoittautumisen ensimmäinen askel on kerätä vähintään kahdeksan hengen ryhmä, ja ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla info@valtakuntatapahtuma.fi. Kun tiedämme ryhmästä, luomme teille yhteisen koodin, ja jokainen ryhmän jäsen ilmoittautuu itse käyttäen koodianne, ja ilmoittautuminen toimii täysin samalla tavalla kuin yllä.

Ovelta ostettu lippu

Lippuja myydään myös ovelta, mikäli niitä ei ole loppuunmyyty ennakkoon. Ovelta ostettuna kaikkien lippujen hintoihin lisätään 5€. Yksittäisten tilaisuuksien lippuja voi tiedustella etukäteen sähköpostitse info@valtakuntatapahtuma.fi tai tapahtuman aikana suoraan infosta.

Muutos- ja peruutusehdot

Tästä voit tutustua muutos- ja peruutusehtoihin:
Muutos- ja peruutusehdot >>
Per­jan­tai

17.00Ilmoittau­tuminen 20.00Etsikää minuaKenno Leier, Jenni & Petteri Kangasluoma 22.00Ilta­ohjelmaPietari Savolainen 02.00Ovet kiinni
Valitse ZYX:
Z
Y
X

Lau­an­tai

9.30Ovet auki 10.00Aamu­ylistys 11.00ZYX IToivo RaamatussaMihin toivo meni?Paras pahin nuorisotyö 15.00Minä elänPilvi Similä, Rohkaisuryyppy 17.00ZYX IISuurten Kysymysten paneeliKaikkeen maailmaanKuka innostaa innostajaa? 20.00Minun todistajaniKenno Leier, Roope Laukkonen 22.00Ilta­ohjelma 02.00Ovet kiinni

Sun­nun­tai

9.30Ovet auki 10.00Aamu­ylistys 11.00ZYX IIIArmon lahjatIsosiskot ja -veljetVerkostoitumisbrunssi 14.00Minä palaanTommi Karjalainen, Ehtoollinen

info@valtakuntatapahtuma.fi